Lärarassistent i lärande för hållbar utveckling

Spelbild

Mer aktivt lärande för hållbar utveckling är på gång under ht18 och vt19, därför behöver vi nu förstärkning av lärarassistenter!

Lärarassistent i lärande för hållbar utveckling

Interaktiva brädspel är ett av de verktyg vi använder för att främja aktivt lärande av de kunskaper och förmågor som krävs för att jobba med hållbarhet. Som timanställd lärarassistent kommer du vara med och arrangera spelseminarier och bidra till den kontinuerliga utvecklingen och anpassningen av lärandematerialet.

Assistentarbetet inleds med en tvådagarsutbildning 15-16 september i Stockholm. Därefter utgörs huvuddelen av ditt arbete som assistent vid klassrumsseminarier och som medhjälpare för att granska textinlämningar. Arbetet utförs under höstterminen 2018 och vårterminen 2019. Ditt arbetsschema kommer att kunna anpassas så att det ska kunna passa med dina studier.

Vi söker dig som har ett driv för ökad kunskap om hållbarhet i samhället, är bekväm med att prata inför grupp samt har en pedagogisk förmåga att förklara och svara på frågor inom hållbar utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa och/eller leda workshops, är strukturerad och prestigelös.

Om Snowflake Education

Snowflake Education erbjuder verktyg för undervisning och lärande för en hållbar utveckling. Vi anser att hållbarhetsundervisning borde vara en naturlig och integrerad del av alla utbildningar och tillhandahåller därför "lärandepaket" med verktyg som behövs för att effektivt planera och genomföra utbildning för en hållbar utveckling.

Ansök

Skicka in ditt CV och personligt brev till info@snowflakeeducation.com. Sista ansökningsdag är 11 juni 2018, men vi kallar till intervjuer löpande. Kontakta sara.trulsson@snowflakeeducation.com om du har frågor om tjänsten.